ICA Kvantum Kungsholmen

Jobba hos på ICA Kvantum Kungsholmen

Det finns flera olika tjänster hos oss på ICA Kvantum. Oavsett om du jobbar i kassan, plockar upp varor eller står bakom delikatessen är du vårt ansikte utåt. Det är dig kunderna träffar och kan prata med. Vi som jobbar här är färskvaruchefer, matcoacher och experter på ekonomi! Så, älskar du mat, har en känsla för service, är engagerad och intresserad av att utveckla både dig själv, dina kollegor och en butik? Då ska du bli en av oss!

Våra lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi är alltid på jakt efter matälskande servicestjärnor. Skicka in en spontanansökan till oss i butiken.

Då det händer att befintlig personal väljer att göra något annat tar vi gärna emot spontanansökningar på följande mail: jobb.kungsholmen@kvantum.ica.se

Vi vill att din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. Glöm inte att skriva hur många timmar/vecka du är intresserad av, om det är någon specifik avdelning du vill arbeta på och när du vill börja arbeta.

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/

Mailen är snabbaste sättet att komma i kontakt med oss när du söker jobb. Välkommen med sin ansökan!