Hoppa till sidans innehåll

En aktiv själ eller riktig multitasker? Då är det extra viktigt med en bra start på dagen. Här hittar du varierade frukostrecept som boostar energin. Och goda är de också!

Artikel i samarbete med Alpro

Barnvänligt och energirikt

 • Banankakor

  Vad sägs om smarriga banankakor till frukost? Lyxigt och uppskattat av både stora och små. Mosa bananerna med med havregryn och övriga ingredienser i en bunke. Rör ihop och klicka ut smeten med hjälp av två skedar – grädda och vips så är det klart.

  › Smarriga banankakor till frukost

 • Hemlagad granola med kokosolja

  Laga egen granola och känn hur köket fylls av ljuvliga dofter som är helt oemotståndliga. Perfekt att förbereda och förvara i en lufttät burk och otroligt gott att njuta av till frukost eller som mellanmål.

  › Granolafrukost med kiwi och blåbär

 • Bovete- och bananpannkakor

  Testa nya spännande ingredienser i en gammal klassiker. Vi bjuder på pannkaka med bovetemjöl, banan, sojabaserad kokosyoghurt, kokosdryck och kokosolja.

  › Bananpannkaka med bovete

Energi boosters

 • Äppelgröt

  Starta dagen med en rykande äppelgröt. Enkel att laga och försvinnande god. Koka försiktigt upp äppelskivor och mandeldryck och tillsätt därefter havregryn. Låt sjuda i tre minuter och servera med saftiga björnbär och pistagenötter.

  › Äppelgröt med Alpro mandeldryck

 • Den goda, gröna kokossmoothien

  Väck kroppen med en skön, grön smoothie som komplement till gröten eller mackan. Apelsin, kokosdryck, spenat och mynta mixas slät och serveras med sugrör, mums!

  › Grön kokossmoothie

 • Toast med röda bär och kiwi

  Vi uppdaterar den klassiska toasten och toppar den med Alpro Go On, kiwi och marmelad med röda bär.

  › Snabb frukost med goda bär