En aktiv själ eller riktig multitasker? Då är det extra viktigt med en bra start på dagen. Här hittar du varierade frukostrecept som boostar energin. Och goda är de också!

Artikel i samarbete med Alpro

Barnvänligt och energirikt

 • Banankakor

  Vad sägs om smarriga banankakor till frukost? Lyxigt och uppskattat av både stora och små. Mosa bananerna med med havregryn och övriga ingredienser i en bunke. Rör ihop och klicka ut smeten med hjälp av två skedar – grädda och vips så är det klart.

  › Smarriga banankakor till frukost

 • Hemlagad granola med kokosolja

  Laga egen granola och känn hur köket fylls av ljuvliga dofter som är helt oemotståndliga. Perfekt att förbereda och förvara i en lufttät burk och otroligt gott att njuta av till frukost eller som mellanmål.

  › Granolafrukost med kiwi och blåbär

 • Bovete- och bananpannkakor

  Testa nya spännande ingredienser i en gammal klassiker. Vi bjuder på pannkaka med bovetemjöl, banan, sojabaserad kokosyoghurt, kokosdryck och kokosolja.

  › Bananpannkaka med bovete

Energi boosters

 • Äppelgröt

  Starta dagen med en rykande äppelgröt. Enkel att laga och försvinnande god. Koka försiktigt upp äppelskivor och mandeldryck och tillsätt därefter havregryn. Låt sjuda i tre minuter och servera med saftiga björnbär och pistagenötter.

  › Äppelgröt med Alpro mandeldryck

 • Den goda, gröna kokossmoothien

  Väck kroppen med en skön, grön smoothie som komplement till gröten eller mackan. Apelsin, kokosdryck, spenat och mynta mixas slät och serveras med sugrör, mums!

  › Grön kokossmoothie

 • Toast med röda bär och kiwi

  Vi uppdaterar den klassiska toasten och toppar den med Alpro Go On, kiwi och marmelad med röda bär.

  › Snabb frukost med goda bär