Bananpannkaka

Superenkla bananpannkakor som slängs ihop fortare än du kan blinka och är mättande både till frukost och mellis. Bananer, ägg, vaniljpulver, salt och smör är allt som behövs för att tillaga dessa favoriter som går hem hos både stora och små.

Ingredienser
4 st
2 bananer
2 ägg
1 krm vaniljpulver eller 1/2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
smör till stekning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi366 KJ / 88 kCal
Fett3 g
Salt0.5 g
Kolhydrater11 g
Protein4 g
Kommentarer
Det blev välkommet, bananerna var inte jätte mogna och gjorde väl inte direkt pannkaksstorlek men dom gick inte sönder. Behövde inte mjöl i.
Fredrik
2025-02-04Konstigt att ni skriver att en portion med 2 ägg innehåller 4h protein. När ett ägg innehåller 6?
Diina
2025-02-01Hej Diina! Vi har beräknat per pannkaka. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2025-02-03Gott, jag hade i havregryn och lät det stå och dra lite. De håller ihop om man steker dem på låg värme och varsamt. Jag hade även i frysta blåbär som jag la på direkt efter jag lagt ner smeten i pannan och tryckte in den i smeten innan den hann stelna. Hur gott som helst.
Theres
2025-01-11