Bananpannkaka
Superenkla bananpannkakor som slängs ihop fortare än du kan blinka och är mättande både till frukost och mellis. Bananer, ägg, vaniljpulver, salt och smör är allt som behövs för att tillaga dessa favoriter som går hem hos både stora och små.
Ingredienser
4 st
2 bananer
2 ägg
1 krm vaniljpulver eller 1/2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
smör till stekning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi366 KJ / 88 kCal
Fett3 g
Salt0.5 g
Kolhydrater11 g
Protein4 g
Kommentarer
De håller inte ihop tyvärr så blir bara en röra av allt
Niclas
2024-12-02Tyvärr misslyckades bananpankakorna håller inte ihop
Rand
2024-11-17Hej Rand! Vad tråkigt att det inte blev bra, prova tillsätta ett extra ägg nästa gång. Det kanske var för stora bananer mot storleken på äggen. Det är även viktigt att steka på låg värme och ha tålamod när man steker :) och låta översidan stelna lite innan man vänder försiktigt på pannkakan. Då brukar de hålla ihop bättre. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2024-11-18Gott och lättlagat men man behöver tillsätta lite mjöl så att bananpannkakorna håller ihop i stekpannan😁
Linda
2024-10-28