Hoppa till sidans innehåll

Med lager på lager av pasta, ost och dina favoritingredienser är lasagne en riktig vinnare i köket. Här har vi samlat 9 av våra bästa recept på lakto-ovo-vegetarisk lasagne. Hoppas det smakar!

 • Vegolasagne med zucchini och spenat

  En vegolasagne med spenat och zucchini och en himmelsk växtbaserad sås smaksatt med lime, dragon och muskot. Vill du ha lasagnen helt vegansk byter du bara ut mozzarellan mot en veganskt ostalternativ.

  - Vegolasagne med zucchini och spenat

  Spara

 • Getostlasagne med ratatouille

  Ratatouille och getostsås är två goda ting som skapar magi i denna smakrika vegolasagne. Den kräver sin lilla tid i köket men är helt klart värd det.

  - Getostlasagne med ratatouille

  Spara

 • Sydfransk grönsakslasagne

  Gör en smakresa till Provence med en sydfransk grönsakslasagne. Låt dig hänföras av örtkryddad ratatouille och bechamelsås gjord på havremjölk.

  - Sydfransk grönsakslasagne

  Spara

 • Lasagne med paprika och linser

  Bred färskost och pesto på lasagneplattorna och varva med paprika, linser och pastasås. Toppa med mozzarella och du får en mättande vegolasagne, fylld med protein.

  - Lasagne med paprika och linser

  Spara

 • Bönlasagne med spenat och zucchini

  En maffig lasagne med liten arbetsinsats. Blanda svarta bönor och kidneybönor med zucchini och spenat. Addera krämig crème fraiche och syrlig tomatsås. Sedan är det bara att börja varva!

  - Bönlasagne med spenat och zucchini

  Spara

 • Glutenfri vegolasagne med Folke

  Lyxa till middagen med en förtrollande vegolasagne med Folkeost. Lager av pasta varvas med aubergine, färskost, gröna linser, pesto arrabiata och en fyllig tomatsås. Toppa med riven Folkeost som samspelar fint med de mustiga smakerna.

  - Glutenfri vegolasagne med Folke

  Spara

 • Lasagne med zucchini och linser

  In i ugnen med den här favoriten och ditt kök kommer att fyllas med ljuva dofter. Zucchini och gröna linser skapar nämligen magi tillsammans med pesto och cream cheese. Toppa med hyvlade morötter och salladsblad för extra effekt.

  - Lasagne med zucchini och linser

  Spara

 • Lat lasagne med svamp och grönkål

  Varva svamp och grönkål med färskost och färska lasagneplattor för att spara lite tid i köket. På köpet får du en riktig vinnare på middagsbordet!

  - Lat lasagne med svamp och grönkål

  Spara

 • Rotfruktslasagne

  Bästa vegetariska lasagnen som är enkel att laga. Visst är det ett gäng rotfrukter som ska skalas och rivas, men sedan är det bara att blanda och varva lagren. Gör en stor sats och ha lunchlådor för hela veckan!

  - Rotfruktslasagne

  Spara