En lasagne gjord på kokta gröna linser står på kvällens meny! Att den dessutom är täckt med ett krämigt osttäcke gör ju ingen ledsen. Varva linser och sojafärs-blandningen med lasagneplattor och riven ost och servera sedan med krispig sallad för att få lite grönt till.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2020
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Njae. Lite unken sojafärs o grönalinssmak. Kanske om jag lyckats lägga mer ost på själva färsen så hade jag kanske tyckt bättre om den.
Marie
2022-10-16Vego-ost ska det stå
Anna
2022-09-28Älskar vego, bra recept. Går att använda vego-fraiche och veckors också
Anna
2022-09-28