Grilla vegetariskt i sommar! Här hittar du våra godaste, mest smakrika recept om du vill ha grönt på grillen.
Tips! Här hittar du alla våra
vegetariska grillrecept!
En av de mest omtyckta smaksättningssåserna i Japan heter ”Ponzu” – en härligt god kombination av sojasås och arom av citrusfrukt. Typiskt för den här såsen är den lyckade balansen mellan salta, söta, kryddiga och syrliga aromer. Kikkoman Ponzu passar perfekt för att smaksätta alla sorters maträtter och passar även veganer!
Vad sägs om grillade cornribs eller blomkål i en ljuvlig marinad? Vi tänder grillen direkt!
Grilla blomkål går det? Ja, grillad blomkål är ett måste! Blomkålen som marineras i sojasås, sesamolja och chilisås är ett underbart tillskott på grillbuffén.
I det här receptet får zucchinin marineras med sojasås och wasabi och den får en söt och aromatisk smak. Nej men ni hör ju!
Här bjuds grillad vegokebab i pitabröd. Krydda kebaben med de klassiska kebabkryddorna mynta, spiskummin och paprikapulver. Servera spetten i pitabröd med grillade grönsaker och den härligt goda sesamyohurten.
Vegetariska burgare är nyttiga, fräscha och framförallt lika goda som de är enkla att tillaga. Som denna burgare till exempel med favoriten halloumi.
I detta härliga recept har sparrisen fått en härligt rostad smak och kombineras med en lyxig vinägrett med pistagenötter. Ja du hör ju själv.
En pizza är aldrig fel, särskilt inte på grillen. Denna pizza bianco toppas med sparris, citron, färsk lök och gärna lite pressad citronjuice innan servering.