En mustig vegolasagne som sprider goda dofter. Lasagneplattorna varvas med gröna linser, cream cheese, tunna skivor zucchini och en tomatsås som piffas till av den basilikadoftande peston.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2020
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfria lasagneplattor
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (kan finnas i peston). Använd lasagneplattor utan ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Pernilla
2021-01-19Barnen älskade det! Även vi vuxna och då brukar mannen vara skeptisk till vegetariskt. Många ingredienser och lite dyrt som vardagsrecept.
Emelie
2020-09-09Helt klart den godaste vegetariska lasagnen som jag ätit! Måste provas!!!
Sigrun
2020-03-15Supergod, en återkommande favorit här hemma. För en snabb måltid brukar jag röra allting ihop i en stor bunke och varva den såsen med lasagne plattor. Det går jätte snabbt