Färskost och färska pastaplattor är en smart genväg till snabbare lasagne. Fräs svamp och goda gröna bladgrönsaker, blanda med krämig färskost, varva med lasagneplattor och skjuts in i ugnen!
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2013
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost och mjölkdryk.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfria ersättningsprodukter av färskost, mjölk, och hårdost.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsämnet E1105 lysozym tex parmigiano reggiano. Välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Rebecka
2022-07-26Väldigt gott! Vi hade i grön- och svartkål samt en svampbuljong och muskotnöt för extra smak.
Katrina
2021-03-04Enkelt och snabbt recept. Jag använde skogschampinjoner och grönkål. Kryddade lite extra med chilifrukt, provencalska örter och buljongtärning. Bytte ut hälften av mjölken till grädde och det blev krämigt och gott.
Linda
2021-02-21Enkel att tillaga och väldigt god.