Hoppa till sidans innehåll

Testa ett annat bull-recept för att fira kanelbullens dag! Vad sägs om till exempel bullar med smak av kaffe, kanelbullekladdkaka, eller kanelbullar i långpanna som räcker till många? Ta en titt på våra favoritrecept och låt dig inspireras!

Tips: Se våra samlade kanelbullerecept här!

 • Kanelbullar med kardemumma

  Ett ljuvligt recept på saftiga kanelbullar med kardemumma med kraftig smak av den goda kardemumman. Få saker doftar och smakar ju så gott som nybakta bullar. Prova detta recept bums!

  - Kanelbullar med kardemumma

  Spara

 • Kanelbullar i långpanna

  Ska du baka kanelbullar till många? Gör bullarna i en långpanna, lager på lager av bulldeg med fyllning. Saftig, kryddig och perfekt till alla stundande fikastunder! Spara och frys in om det blir bulle över.

  - Kanelbullar i långpanna

  Spara

 • Espressobullar

  Vad händer med vår nationalklenod kanelbullen om man byter ut kanel mot fint mortlade kaffebönor som blandats med mörkt rörsocker? Du får en gudomligt god espressobulle - fika på italienska.

  - Espressobullar

  Spara

 • Kanelbullekladdkaka

  Den klassiska kanelbullen har fått konkurrens! Saftigt kladdig, vacker att titta på och med en perfekt avvägd smak av kanel och kardemumma kniper den här kladdkakan en självklar plats på fikabordet. Gör kanelbullemönstret genom att hälla garneringen i en spritspåse för att sedan ringla över kakan.

  - Kanelbullekladdkaka

  Spara

 • Kanelsnurror med äpplen

  Om du älskar kanelbullar och äpplen ska du testa det här receptet på sagolikt goda och saftiga kanelsnurror med äpplen. Garanterat uppskattat på bjudningen eller kalaset!

  - Kanelsnurror med äpplen

  Spara

 • Kanelbullar

  Baka utsökta och goda kanelbullar med detta perfekta kanelbullerecept. Kanelbullarna blir stora, mjuka och får en god smak av sin fyllning som består av kanel, smör och socker.

  - Kanelbullar

  Spara

 • Butterkaka med mandelmassa och vaniljkräm

  Bulla upp med flera vetebullar i en stor form och jäs till en jättebulle fylld med hemgjord vaniljkräm och smörig mandelmassa. Butterkakan har fått sig namn efter det tyska och engelska ordet för smör, ”butter”. Den har alltså inget med att vara butter att göra.

  - Butterkaka med mandelmassa och vaniljkräm

  Spara

 • Äppel- och mandelbullar

  Ta genvägen över köpt färdig pizzadeg. På med mandelmassa, äpple, russin och kanel. Rulla ihop, skär i lagom stora bitar, pensla och grädda. På nolltid har du sedan snygga och smarriga bullar till fikat eller utflykten.

  - Äppel- och mandelbullar

  Spara

 • Kanelbullar i långpanna med vaniljkräm

  Ett underbart recept på smaskiga kanelbullar med vaniljkräm i långpanna. Du gör bullarna av bland annat vaniljstång, mjölk, ägg, smör, kanel, mjöl, ägg och florsocker. Perfekt att servera på kalas till många!

  - Kanelbullar i långpanna med vaniljkräm

  Spara

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer