Bild laddas
En lovestory...

Kakor + kanelbulle = sant

Två av våra svenska fika-favoriter blir till ett och vi bjuder på en rafflande kärlekshistoria lagom till det är dags att duka upp fikabordet till kanelbullens dag.
Tips: fler recept på kanelbullar.

Goda recept med kakor och kanelbullar

Här har ni fantastiska recept för att själva kunna smaka på den rafflande kärlekshistoria mellan ballerinakakor och kanelbulle. 

 • Kanelbullebrownies

  3
  0
  Vem gillar brownies? Vem gillar kanelbullar? Vi räcker upp handen på båda och tackar självklart ja till dessa ljuvliga brownies som får både knaprighet och smak från Ballerina kanelbulle. Mums!
  Kanelbullebrownies
 • Glasstårta med Ballerina kanelbulle

  5
  1
  Är det ibland svårt att välja mellan fika och glass? Då har vi det perfekta receptet för dig. Vad sägs om en alldeles underbar glasstårta med smak av kanelbulle? Som det bästa av två världar! Passar perfekt till alla typer av festligheter för både stora och små gottegrisar.
  Glasstårta med Ballerina kanelbulle
 • Kanelbullerutor

  2
  0
  Dags att ta kanelbullens-dag-fikat (eller vilken fika som helst) till en ny nivå med dessa smarriga kanelbullerutor. Fullproppade med godsaker som Ballerina kanelbulle, krämig färskost och vit choklad.
  Kanelbullerutor
 • Äppeldessert med Ballerina kanelbulle

  2
  0
  Smörstekta äpplen, vaniljfyllning och härligt kakcrisp med smak av kanelbulle gifter sig fint i denna smarriga äppeldessert. Ett superenkelt recept som är en fröjd både för smaken och synen.
  Äppeldessert med Ballerina kanelbulle

Fler recept med Ballerina:

Artiklar du kanske gillar:

Smarrig topping!

Dekorera bullar

Fira kanelbullens dag med extra lyxiga bullar. Vad sägs om toscatopping, kolasås och jordnötter eller kanelbullscupcakes med frostingr?
Bild laddas
Våra mest populära semlor

Olika semlor

Recept på flera olika semlor att baka till fettisdagen.
Bild laddas