Bullfest!

Våra bästa recept på kanelbullar

Testa ett nytt bull-recept för att fira kanelbullens dag som infaller 4 oktober varje år. Vad sägs om kanelbullekladdkaka eller kanelbullar i långpanna? Bara att kavla upp ärmarna och börja baka!
Tips: alla våra recept på kanelbullar.

Våra bästa recept

Vi har recept på kanelbullar för alla smaker och tillfällen. Här har vi listat våra absolut bästa varianter. Hoppas du hittar din favorit!

 1. Kanelbullar

  1. Kanelbullar

  Betyg 4.1 av 5.
  3703 personer har röstat
  Receptet har 211 kommentarer.

  Baka goda och saftiga kanelbullar med detta perfekta kanelbullerecept. Kanelbullarna blir stora, mjuka och får en god smak av sin fyllning som består av kanel, smör och socker.

  Kanelbullar
 2. Kanelsnurror

  2. Kanelsnurror

  Betyg 4.6 av 5.
  92 personer har röstat
  Receptet har 24 kommentarer.

  Baka dessa kanelbullar och du kommer imponera på alla. Med det här receptet blir dina kanelsnurror försvinnande goda. Bullarna smakar både kardemumma (i degen) och kanel (i fyllningen). Det gör att det här receptet kommer bli ditt favoritrecept för lång tid framöver. Lär dig också att tvinna degen så blir bullarna som riktiga kanelsnurror.

  Kanelsnurror
 3. Kanelbullar i långpanna

  3. Kanelbullar i långpanna

  Betyg 4.4 av 5.
  71 personer har röstat
  Receptet har 26 kommentarer.

  Ska du baka kanelbullar till många? Gör bullarna i en långpanna, eller i en form, lager på lager av bulldeg med fyllning. Saftig, kryddig och perfekt till alla stundande fikastunder! Spara och frys in om det blir bulle över.

  Kanelbullar i långpanna
 4. Kanelbullekladdkaka

  4. Kanelbullekladdkaka

  Betyg 4.2 av 5.
  150 personer har röstat
  Receptet har 28 kommentarer.

  Den klassiska kanelbullen har fått konkurrens! Saftigt kladdig, vacker att titta på och med en perfekt avvägd smak av kanel och kardemumma kniper den här kladdkakan en självklar plats på fikabordet. Gör kanelbullemönstret genom att hälla garneringen i en spritspåse för att sedan ringla över kakan.

  Kanelbullekladdkaka
 5. Kanelbullerulltårta

  5. Kanelbullerulltårta

  Betyg 3.9 av 5.
  39 personer har röstat
  Receptet har 12 kommentarer.

  Kanelbullerulltårta är precis som det låter, rulltårta och kanelbullar i samma bakverk. Den här fantastiska kanelbullerulltårtan, med smak av kardemumma i degen och kanel i fyllningen, blir en solklar och återkommande favorit när du börjat baka den.

  Kanelbullerulltårta
 6. Kanelbullar med kardemumma

  6. Kanelbullar med kardemumma

  Betyg 4.3 av 5.
  233 personer har röstat
  Receptet har 62 kommentarer.

  Ett ljuvligt recept på saftiga kanelbullar med kardemumma med kraftig smak av den goda kardemumman. Få saker doftar och smakar ju så gott som nybakta bullar. Prova detta recept bums!

  Kanelbullar med kardemumma
 7. Glutenfria kanelbullar

  7. Glutenfria kanelbullar

  Betyg 3.2 av 5.
  10 personer har röstat
  Receptet har 3 kommentarer.

  Kanelbullar som är glutenfria går det att göra. Jodå, med den här degen kommer dina glutenfria bullar bli en stor favorit för alla, både de som är glutenintoleranta och andra som du bjuder bullarna på.

  Glutenfria kanelbullar
 8. Kanelbullepannkakor

  8. Kanelbullepannkakor

  Betyg 3.6 av 5.
  59 personer har röstat
  Receptet har 2 kommentarer.

  Pannkakor + kanelbulle = sant! Likt amerikanska pannkakor innehåller smeten till dessa pannkakor bakpulver så att de reser sig och blir fluffiga vid stekning. En fyllning med smör och socker ger den rätta kanelbullekänslan och för att ta det hela vägen – servera med ett glas kall mjölk.

  Kanelbullepannkakor
 9. Butterkaka med mandelmassa och vaniljkräm

  9. Butterkaka med mandelmassa och vaniljkräm

  Betyg 3.6 av 5.
  42 personer har röstat
  Receptet har 8 kommentarer.

  Bulla upp med flera vetebullar i en stor form och jäs till en jättebulle fylld med hemgjord vaniljkräm och smörig mandelmassa. Butterkakan har fått sig namn efter det tyska och engelska ordet för smör, ”butter”. Den har alltså inget med att vara butter att göra.

  Butterkaka med mandelmassa och vaniljkräm
 10. Kanelsnurror med äpplen

  10. Kanelsnurror med äpplen

  Betyg 4.1 av 5.
  87 personer har röstat
  Receptet har 7 kommentarer.

  Om du älskar kanelbullar och äpplen ska du testa det här receptet på sagolikt goda och saftiga kanelsnurror med äpplen. Garanterat uppskattat på bjudningen eller kalaset!

  Kanelsnurror med äpplen
 11. Kanelbullesockerkaka

  11. Kanelbullesockerkaka

  Betyg 3.8 av 5.
  132 personer har röstat
  Receptet har 26 kommentarer.

  Baka en saftig kanelbullesockerkaka till fikat! Det är helt enkelt en härlig sockerkaka med smak av kanelbulle. Gör en vanlig kanelbullefyllning av smör, kanel och socker som du häller mitt i kakan. Dekorera gärna kakan med glasyr innan servering och du har en perfekt fika för fest eller vardag.

  Kanelbullesockerkaka
 12. Äppel- och mandelbullar

  12. Äppel- och mandelbullar

  Betyg 3.3 av 5.
  40 personer har röstat
  Receptet har 2 kommentarer.

  Ta genvägen över köpt färdig pizzadeg. På med mandelmassa, äpple, russin och kanel. Rulla ihop, skär i lagom stora bitar, pensla och grädda. På nolltid har du sedan snygga och smarriga bullar till fikat eller utflykten.

  Äppel- och mandelbullar
 13. Kanelbullar i långpanna med vaniljkräm

  13. Kanelbullar i långpanna med vaniljkräm

  Betyg 3.1 av 5.
  39 personer har röstat
  Receptet har 2 kommentarer.

  Ett underbart recept på smaskiga kanelbullar med vaniljkräm i långpanna. Du gör bullarna av bland annat vaniljstång, mjölk, ägg, smör, kanel, mjöl, ägg och florsocker. Perfekt att servera på kalas till många!

  Kanelbullar i långpanna med vaniljkräm

Artiklar (1589)

Smarrig topping!

Dekorera bullar

Fira kanelbullens dag med extra lyxiga bullar. Vad sägs om toscatopping, kolasås och jordnötter eller kanelbullscupcakes med frostingr?

Den perfekta bulldegen!

Baka bullar - tips och trix

Vad är härligare än ett gäng nygräddade bullar? Oavsett om du ska baka kanelbullar eller semlor är det viktigt att du får till en riktigt bra vetedeg. Här tipsar vi om hur du lyckas med din bulldeg!

Skjuts in i ugnen

Bästa bullarna

Vad är en perfekt bulle och hur lyckas du med den? Vi har svaret!