Kanelbullar som är glutenfria går det att göra. Jodå, med den här degen kommer dina glutenfria bullar bli en stor favorit för alla, både de som är glutenintoleranta och andra som du bjuder bullarna på.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och smör mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Näringsvärdet är beräknat per bulle.
Receptet har uppdaterats september 2021.
Kommentarer
Rebecka
2021-10-03Jag hade bokmärkt den här sidan för receptet var så bra men nu när jag skulle baka bullarna igen är receptet annorlunda! Tidigare var det en jättesmidig deg som gick utmärkt att rulla, inte smet som skulle spritsas. Jag har för mig att det var majsmjöl i också och inte bovetemjöl. Var kan jag hitta det gamla receptet? De här bullarna tyckte jag inte alls om.
Katarina
2020-10-051 dl fiberhusk är alldeles för mycket. Degen blir som en hård klump. Gjorde om med 1/2 dl vilket blev mycket bättre! Katarina
Redaktionen ICAse
2020-10-16Hej Katarina! Stort tack för din kommentar och för att du använder våra recept. Vi har nu fått svar av vår samarbetspartner i detta recept och de kom fram till samma sak som du gjort. Vi ha nu uppdaterat receptet. Hälsningar Ulrika
Esther
2020-10-011 dl fiberhusk???? Är det inte oerhört mycket mängd av fiberhusk?
Redaktionen ICAse
2020-10-16Hej Ester! Vi har nu fått svar av vår samarbetspartner i detta recept och vi har nu korrigerat mängden psylliumhusk från 1 dl till 1/2 dl. Hälsningar Ulrika