Baka dessa kanelbullar och du kommer imponera på alla. Med det här receptet blir dina kanelsnurror försvinnande goda. Bullarna smakar både kardemumma (i degen) och kanel (i fyllningen). Det gör att det här receptet kommer bli ditt favoritrecept för lång tid framöver. Lär dig också att tvinna degen så blir bullarna som riktiga kanelsnurror.
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av smör och mjölk.
Gör äggfri: pensla bullarna med mjölk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegoda bullar Jag tog mindre m strösocker. Men de blev goda ändå 👍
Inger
2023-09-20Vad har man sockerlagen till?
Camilla
2022-12-28Hej Camilla! Du ska pensla de nygräddade bullarna med sockerlagen. Det gör att bullarna får en fin, glansig yta och dessutom håller sig bullarna saftiga lite längre. Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-12-29Bra recept på jättegoda bullar!!! Kommer att använda det här receptet i frortsättnintgen, med ett undantag; Jag tog bara 780g mjöl (som i mitt gamla recept) i degen och det räckte gott och väl.
Eva
2022-10-10