Om det är något vi gillar så är det höstiga efterrätter! Äppelpaj , päronflarn, inkokta päron eller bakade plommon med yoghurt...Smaaask!
Här hittar du alla recept på
desserter.
Här tipsar vi om utsökta efterrätter som får smaklökarna att krulla sig.
Här har vi lite mördeg som toppas med mandelkräm och ljuvliga äppelskivor. Det galna i den här skapelsen är att man toppar pajen med kryddig rosmarin. VADFALLS, rosmarin? Jajemen, det blir en OTROLIGT bra kombo med mandeln och äpplena.
Här har vi en rödbetskaka med färskostfrosting. Ja ni hör ju, den platsar ju givetvis in på listan av höstiga desserter och kan säkert bli en riktig dessertfavorit.
När man har ett extremt sötsug men noll tid att stå i köket och baka ihop någonting som tar lång tid så är detta din go to-kaka. Äpplen, smördeg och mandelmassa... och så kastar vi på lite rosmarin också.
I det här receptet gör vi verkligen plommonen rättvisa. Här får de gosa runt med kanel, kardemumma, krämig yoghurt, krispiga nötter och frisk mynta.
80-talet ringde och ville ha sin efterrätt tillbaka. Inte ett ont ord om det inkokta päronet för hujedamej vad gott det är! Speciellt det här receptet med calvados eller cognac, fluffig grädde och hemgjord karamellsås.
Här har du ett litet flarn som toppas med päron, mandelmassa, kardemumma och citron.
Älskar man inte en SEG äppelpaj? Om svaret är ja så bara måste ni testa att göra den här som inte bara är seg, den är knäckig också!
Vad får man om man blandar syrliga äpplen, söt kolasås och gräddig glass? Jo man får tidernas smarrigaste dessert!
Vi förstår verkligen varför den här pajen är en av våra mest omtyckta. Den är knäckig OCH superenkel att göra. Ja ni hör ju.
Säsongens färska plommon lär inte bli ledsna om du använder dem i en galette med franska förtecken. Skär plommonen i skivor och lägg i ett snyggt mönster över själva degen, ovanpå ett lager riven mandelmassa. Grädda gyllene och bjud med vaniljglass!