En semifreddo med Nutella är lyxig nog att servera som efterrätt på nyår. Elvispen kommer att gå varm – du vispar först äggulor med socker, sedan äggvitor och sist grädde som du marmorerar med Nutellan. Blanda med maränger och servera i glas eller skålar. Dekorera med mer Nutella, salta jordnötter och annat gott. Ställ in i frysen i tre timmar.
Kontrollera noga innehållet i marängerna.
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och byt nutella och välj laktosfri hasselnötskräm.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot vispbar mjölkproteinfri erstättningsprodukt. Byt nutella mot mjölkproteinfri hasselnötskräm.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkelt och jättegott! Uppskattas av alla åldrar.
Linn
2022-12-29Supergod! Enkel att göra. Gjorde den tre dagar innan och den höll sig alldeles utmärkt i frysen. Mycket uppskattad av gästerna!
Anna
2022-12-29Monika. Det godaste som finns.🤗
Monika
2022-12-17