Alla som älskar morotskaka, se hit! Baka en variant på kladdkaka med söta morötter och smak av kanel och ingefära som självklart toppas med fluffig och krämig frosting på färskost.
Innehåller gluten och ägg. Gör laktosfri: byt ut smör och färskost mot laktosfria ersättningsprodukter. Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och färskost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter. Näringsvärdet är beräknat per bit på 10 bitar.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4.6 av 5.
2121 personer har röstat
7 st
Kommentarer
Vilket glutenfritt mjöl är bäst att ersätta med och isåfall hur mycket?
Caroline
2023-05-21
Lättast göra och jttegod
Siv
2023-05-05
Gräddade 15 min. Tyckte ändå att det inte blev så mycket kladd. Den blev lite för kompakt och torr för min smak.
Kommentarer
Vilket glutenfritt mjöl är bäst att ersätta med och isåfall hur mycket?
Caroline
2023-05-21Lättast göra och jttegod
Siv
2023-05-05Gräddade 15 min. Tyckte ändå att det inte blev så mycket kladd. Den blev lite för kompakt och torr för min smak.
Anita
2023-05-05