Världens godaste äppelsmulpaj
Om du gillar smulpaj eller äppelpaj ska du testa det här receptet på en god men lite annorlunda äppelsmulpaj. Pajen har den perfekta kombinationen av sött, surt och flingsalt. Servera med vaniljsås, vispad grädde eller glass och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011
Ingredienser
Smul
Fyllning
Till servering
För alla
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix och välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och vaniljvisp, grädde eller glass.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av matfett och vaniljvisp, glass eller grädde.
Gör äggfri: välj äggfri glass eller välj grädde.
Näringsberäkningen är exkl serveringsförslag.
Klimatanpassa
Gör mer klimaträtt: byt ut smör mot mjölkproteinfritt margarin. Detta leder till en halvering av klimatpåverkan från maträtten.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Just det, använder 1dl socker till smuldegen istället för 1,5 dl.
Daniel
2024-09-12Absolut bästa smulpajen! Så god! Rekommenderar Gravensteiner som äppelsort för att göra pajen med.
Daniel
2024-09-12Verkligen en fantastiskt god paj !Saltet lyfte hela pajen !
Eva
2024-09-09