Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Nyttig veckomeny

Nyttig veckomeny

för hela familjen

Om du vill äta nyttig mat så testa den här nyttiga veckomenyn! Linshakshuka med svamp, dillbakad rödspätta med spenatsallad och kålrabbistomp, tortellinisoppa med broccoli och purjolök och sesamstekt kyckling med brysselkål, honung och soja.

 • Linshakshuka med svamp

  Äggsugen? Shakshouka är en ursprungligen tunisisk äggrätt som blivit populär i Mellanöstern. I detta recept gör du shakshouka med linser. Slutresultatet är nästan som en röra med smaker från vitlök, fetaost, spiskummin, persilja och champinjoner som ni äter tillsammans med pitabröd.

  - Linshakshuka med svamp

  Spara

 • Dillbakad rödspätta med spenatsallad och kålrabbistomp

  Vad är väl mer svenskt på middagsbordet än en ugnsbakad rödspätta med spenatsallad och kålrabbi? Gillar du sting i maten? I detta recept adderas dijonsenap och syrlig citron vilket framhäver rödspättans smaker. Serveras med potatis och givetvis crème fraiche.

  - Dillbakad rödspätta med spenatsallad och kålrabbistomp

  Spara

 • Tortellinisoppa med broccoli och purjolök

  Sugen på en lika god och härlig, som enkelt tillagad tortellinisoppa? Denna soppa med tortellini, broccoli och purjolök blir klar i ett nafs, den perfekta snabbmiddagen när bra mat behöver gå undan.

  - Tortellinisoppa med broccoli och purjolök

  Spara

 • Sesamstekt kyckling med brysselkål, honung och soja

  Vill du ge dig på något rejält? Prova detta recept på kyckling som steks i sesamfrön. En asiatisk smakfest med vitlök, flytande honung och japansk soja. Perfekt när du vill imponera på gäster eller bara ge dig på något nytt och gott i köket!

  - Sesamstekt kyckling med brysselkål, honung och soja

  Spara

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer