Den rosa laxen blir tjusig på tallriken tillsammans med den gröna såsen av ärtor. De gröna ärtornas sötma är en ljuvlig kombination till salt lax. Serveras med en gurkstavar och kokt potatis. Härligt med en enkel fiskrätt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det var jättegott! Sally 9 år
Anders
2017-09-05Mycket gott men ta en halv tärning, så blir såsen inte så salt.
Björn
2016-01-02Kanongott! En knivsudd av vitlök i ärtsåsen för den som gillar det...
Karin
2013-10-10