Varför inte testa att göra en bolognese på ett lite annat sätt? Här har du en med blomkålsris och mandelsplitter! Till denna krämiga bolognese äter du såklart pasta och toppar med lite färsk basilika och gurkbitar!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
5 2022
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anette
2022-02-15Mycket godare än jag vågat hoppas på! Det dög till och med åt dem i familjen som inte gillar blomkål :) Var försiktig med saltet när blomkålen fräses, det blir ju mycket salt från buljongtärningen och sojan. Jag hällde i en skvätt grädde också, blev ännu godare!
Magdalena
2021-04-15Mycket gott!
Sarah
2021-02-05Jag var förvånad hur god den var! Vet att det är poppis med blomkålsris och mandel och var skeptiskt till att det skulle vara gott, men det blir smakrikt och mättande. Tror att sojasås gör mycket för smaken. Kommer spara denna att göra framöver!