Varför inte testa att göra en bolognese på ett lite annat sätt? Här har du en med blomkålsris och mandelsplitter! Till denna krämiga bolognese äter du såklart pasta och toppar med lite färsk basilika och gurkbitar!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
5 2021
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sarah
2/5/2021Jag var förvånad hur god den var! Vet att det är poppis med blomkålsris och mandel och var skeptiskt till att det skulle vara gott, men det blir smakrikt och mättande. Tror att sojasås gör mycket för smaken. Kommer spara denna att göra framöver!
Evelina
2/2/2021Bättre än förväntat! Lade till en gratinerad fetaost i ugn med tomater och basilika med ringlade olivolja över.
Samuel
2/1/2021Bara älskar denna rätt!