Om du inte har testat att göra linsbiffar så borde du göra det nu! Röda linser ger både en fin bas och en härlig färg till biffarna. Och smaksätter gör du med bland annat spiskummin och oregano. Biffarna äter du tillsammans med en krämig och het gurkröra samt ugnsrostad potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
50 2021
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Receptet har uppdaterats november 2021.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2023-01-02Hej! Hur många gram linser ska jag ta om konserverade linser används? Tack på förhand!
Adrian
2022-08-30Hej och tack för ett recept :). Tyvärr va det som att steka barnpuré vilken inte levde upp till förväntningarna. Konstaterar att detta inte kommer lagas igen.
Signe
2022-01-27Biffarna var totalt smaklösa och hade väldigt trist konsistens. Gurkröran var däremot god!