Mums!

Perfekta piroger

Frasig utsida och krämig fyllning. Piroger är hur smarrigt som helst, och den perfekta plockmaten eller vardagsmiddagen! Här har vi samlat recept på några av våra godaste piroger med olika fyllning.
Tips: Här hittar du alla våra recept på piroger!

Pirogrecept med olika fyllning

  1. Polska pierogi med färs- och surkålsfyllning

    1. Polska pierogi med färs- och surkålsfyllning

    Betyg 4.6 av 5.
    29 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer.Receptet är ett klimartsmart val.

    Prova de här polska pirogerna! Supergoda och kokade med en fyllning av fläskfärs och surkål. Degen till pirogerna görs på mjöl, ägg, smör och vatten. De värmande små pirogerna serveras tillsammans med stekt lök och smetana.

    Polska pierogi med färs- och surkålsfyllning
  2. Filodegsknyten med fetaost och spenat

    2. Filodegsknyten med fetaost och spenat

    Betyg 4.4 av 5.
    25 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer.

    Frasiga knyten av filodeg med en spenat- och fetaostfyllning med en frisk smak av citron. Tillsätt gärna också kallrökt lax i fyllningen. Filodegsknytena passar perfekt som plock till buffébordet!

    Filodegsknyten med fetaost och spenat
  3. Tacopiroger

    3. Tacopiroger

    Betyg 3.2 av 5.
    233 personer har röstat
    Receptet har 21 kommentarer.

    Tacopiroger är väl ändå en favorit för både stora och små. Till tacopirogerna använder du pizzadeg med medföljande tomatsås för enklaste tillagningen. Fyll pirogerna med färs, kryddad med tacokrydda och morötter. Dippa gärna pirogerna med tacosmak i gräddfil vid bordet.

    Tacopiroger
  4. Köttfärspirog med pizzasallad

    4. Köttfärspirog med pizzasallad

    Betyg 3.9 av 5.
    12 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer.

    Köttfärsfylld pirog som enkelt görs med hjälp av en pajdeg. Rulla ut degen och fyll den med färsen som stekts tillsammans med lök, tomatpuré och majs. Grädda den sedan i ugnen tills pirogen får en fin gyllenbrun färg. Servera med syrlig pizzasallad och middagen är serverad.

    Köttfärspirog med pizzasallad
  5. Smördegspiroger med spenat och lök

    5. Smördegspiroger med spenat och lök

    Betyg 3.5 av 5.
    64 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer.

    De här små och frasiga pirogerna är perfekta som litet tilltugg eller enkel förrätt. Med färsk smördeg fixar du lätt att göra de minipirogerna. Fyllningen med lök, vitlök, spenat och kryddor är riktigt smarrig. Fyll smördegen och vik ihop till små piroger som toppa med sesamfrön innan de gräddas i ugnen.

    Smördegspiroger med spenat och lök
  6. Vegetariska piroger med fänkålsslaw

    6. Vegetariska piroger med fänkålsslaw

    Betyg 4.3 av 5.
    19 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer.

    Delikata piroger med en umamirik fyllning gjord på gröna linser, svarta bönor stekta i en underbar marockans kryddblandning. Toppa fyllningen med riven ost, gör små paket och grädda tills pirogerna är frasiga och gyllene. Servera med salladsblad och en krispig fänkålssallad med smak av persilja.

    Vegetariska piroger med fänkålsslaw
  7. Rotfrukts- och halloumifyllda filodegpiroger

    7. Rotfrukts- och halloumifyllda filodegpiroger

    Betyg 3.2 av 5.
    187 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer.

    Kryddiga piroger som fylls med rotfrukter, kikärtor och riven halloumi. Servera med citron- och persiljekräm och mixad sallad. Pirogerna passar också perfekt att frysa in som matlåda eller mättande mellanmål!

    Rotfrukts- och halloumifyllda filodegpiroger
  8. Empanadas med kryddig lammfärs och russin

    8. Empanadas med kryddig lammfärs och russin

    Betyg 4 av 5.
    14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer.

    Empanadas är en typ av smarriga köttfärspiroger, här gör vi dem med en fyllning av bland annat kryddig lammfärs med smak av koriander, kardemumma och kanel. Servera gärna dessa empanadas med en het chilisås.

    Empanadas med kryddig lammfärs och russin
  9. Piroger med sallad

    9. Piroger med sallad

    Betyg 3.9 av 5.
    12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer.

    Ett trevligt recept på små piroger av pizzadeg med fyllning av grönsaker, skinka och cottage cheese. Enkelt och gott att servera som plockmat eller tillsammans med en fräsch sallad!

    Piroger med sallad

Artiklar (1548)

Recept

Vit fisk på 5 sätt

Vi bjuder på fem goda recept som hjälper dig äta mer vit fisk i vardagen.

Höst

Laga höstsoppa med svamp

Höst är svampsäsong. Låt dig inspireras av våra bästa recept på värmande soppor med svamp!

Recept

Bjud på dumplings!

Dumplings är ett superroligt matpyssel! De färdiga knytena kan friteras eller ångas.

Fredagsmys!

Våra 10 tacofavoriter

Vi listar våra tacofavoriter Allt från en snabb mangosalsa till en Birria tacos på högrev.

Matig macka

Danska smörrebröd

Smörrebröd kan toppas med allt från rostbiff och kyckling till räkor eller rödspätta. Vi listar några av våra smörrebröds-favoriter!

Tilltugg

Enkel plockmat

Gillar du att äta med händerna? Här tipsar vi om några favoriter på fingerfood.