Frasiga knyten av filodeg med en spenat- och fetaostfyllning med en frisk smak av citron. Tillsätt gärna också kallrökt lax i fyllningen. Filodegsknytena passar perfekt som plock till buffébordet!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2020
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: väl laktosfria produkter av yoghurt och fetaost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ser jättegoda ut! Kan man servera dem kalla på buffébordet? Om man kan det, kan man göra dem någon dag innan och förvara i kyl?
Anna
2022-06-06Har inte gjort dom innan om man har 4 remsor på ett ark diagonalt blir det då bara en med fyllning på varje remsa
Rose-mari
2022-04-14Kan man frysa knytena?
Rose-marie
2021-05-04Hej Rose-Marie! Ja, det går bra att frysa knytena men de kan bli lite mjukare i konsistensen när de har varit frysta. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-05-04