Filodegsknyten med fetaost och spenat

5
0
Filodegsknyten med fetaost och spenat

Frasiga knyten av filodeg med en spenat- och fetaostfyllning med en frisk smak av citron. Tillsätt gärna också kallrökt lax i fyllningen. Filodegsknytena passar perfekt som plock till buffébordet!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2020

Filodegsknyten med fetaost och spenat

Ingredienser

ca 32 st
2
gula lökar
2
vitlöksklyftor
400 g
fryst bladspenat
2 krm
riven muskotnöt
0.5 tsk
salt
1
ägg
1 dl
tjock yoghurt (10%)
1 tsk
finrivet citronskal
300 g
fetaost
1
förp filodeg (à ca 250 g)
0.5 dl
vita sesamfrön
-
rapsolja

För alla

Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: väl laktosfria produkter av yoghurt och fetaost.

Över 60 minuter

Gör så här

Tips

Tillsätt strimlad kallrökt lax i fyllningen.

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Testa liknande recept