Recept

Bjud på dumplings!

Asiatiska dumplings är lite pilligt att göra men ett superroligt matpyssel! De färdiga knytena kan antingen friteras eller ångas. Använd färdig dumplingdeg eller gör din egna deg om du känner dig extra ambitiös.
Tips! Här hittar du alla våra recept på dumplings!

  1. Gyoza med tofu, shiitakesvamp och ingefära

    1. Gyoza med tofu, shiitakesvamp och ingefära

    Betyg 4.7 av 5.
    22 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer.Receptet är ett klimartsmart val.

    Lakto-ovo-vegetariska japanska gyoza dumplings, även kallade potstickers, med en fyllning av tofu, shiitake och ingefära. De ångas och steks i panna för en krispig stekyta men ångkokt insida. Med färdig dumplingsdeg blir tillagningen både snabb och enkel!

    Gyoza med tofu, shiitakesvamp och ingefära
  2. Dumplings med färs och ingefära

    2. Dumplings med färs och ingefära

    Betyg 4 av 5.
    347 personer har röstat
    Receptet har 27 kommentarer.

    Har du inte testat dumplings ska du definitivt testa det här receptet på dumplings med färs och ingefära. Små utsökta asiatiska knyten fyllda med en fantastiskt god färs. En riktig höjdare och en underbar rätt till festligare tillfällen!

    Dumplings med färs och ingefära
  3. Ångkokta dumplings

    3. Ångkokta dumplings

    Betyg 2.8 av 5.
    291 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer.

    Härliga ångkokta dumplings är en höjdare och smakar precis som i Asien. Fyllningen gör du på kinakål, vår- eller purjolök, färs och lite kryddor. Dumplingsen får en spännande, fyllig och fräsch smak och de flesta brukar älska de här små knytena!

    Ångkokta dumplings
  4. Dumplings med kyckling, ingefära och hoisinsås

    4. Dumplings med kyckling, ingefära och sesamdipp

    Betyg 3.6 av 5.
    22 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer.Receptet är ett klimartsmart val.

    Kycklingfärs och den asiatiska kryddvärlden är riktigt bra smak-kompisar. Dumplings är kul matpyssel för hela familjen eller kompisgänget, gör många när ni ändå är igång – de är försvinnande goda!

    Dumplings med kyckling, ingefära och hoisinsås
  5. Stekta svampdumlings med dippsås

    5. Stekta svampdumlings med dippsås

    Betyg 3.2 av 5.
    209 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer.Receptet är ett klimartsmart val.

    Kinesiska dumplings fyllda med svamp är ett trevligt matpyssel där gärna flera kan hjälpas åt att kavla, fylla och vika degknyten. För att lyckas är det viktigt att dumplingdegen är smidig och väl bearbetad. De här vegetariska dumplingarna serveras stekta men de går lika bra att koka eller ångkoka.

    Stekta svampdumlings med dippsås
  6. Stekta dumplings med fläskfärs och selleri

    6. Stekta dumplings med fläskfärs och selleri

    Betyg 3.2 av 5.
    36 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer.

    Koka, stek och ånga. Njut en stekt variant av en traditionell kinesisk dumpling. Den här varianten får en fin yta av att stekas. Stjälkselleri, sherry och soja ger dessa stekta dumplings sin goda smak.

    Stekta dumplings med fläskfärs och selleri

Artiklar (1551)

Recept

Vit fisk på 5 sätt

Vi bjuder på fem goda recept som hjälper dig äta mer vit fisk i vardagen.

Höst

Laga höstsoppa med svamp

Höst är svampsäsong. Låt dig inspireras av våra bästa recept på värmande soppor med svamp!

Fredagsmys!

Våra 10 tacofavoriter

Vi listar våra tacofavoriter Allt från en snabb mangosalsa till en Birria tacos på högrev.

Värmande tröstmat!

Comfort food

Comfort food ska vara generöst, ostigt och krämigt, helt enkelt tröstmat när den är som bäst! Vi bjuder på recepten som värmer både kropp och själ.