De här små och frasiga pirogerna är perfekta som litet tilltugg eller enkel förrätt. Med färsk smördeg fixar du lätt att göra de minipirogerna. Fyllningen med lök, vitlök, spenat och kryddor är riktigt smarrig. Fyll smördegen och vik ihop till små piroger som toppa med sesamfrön innan de gräddas i ugnen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Carina
2022-08-25Kan man äta dessa kalla??
Marie
2022-08-11Göra vegansk: Se till att smördegen inte innehåller smör och pensla inte med ägg.
Åsa
2022-02-13De här blev jättegoda! Jag kavlade ut smördegen på bakplåtspapper, vilket gjorde det lätt att med en degskrapa lossa dem och sedan börja med att lyfta upp två motsatta ändar, som jag tryckte ihop och kunde sedan trycka in innanmätet och sedan fortsätta och trycka ihop kanterna. När kanterna var helt ihoptryckta, så kunde jag sedan lägga dem på plåten och försiktigt platta till dem. Jag skippade bladpersiljan, men hällde i 2 tsk torkad persilja och använde fryst, hackad spenat, som jag kramade ut när den var tinad innan jag blandade den med löken. Tog en gul och en röd lök. Jag blandade även i både fetaost och Blå Castello, vilket satte lite extra smak på dem.