Franskt på menyn
Värmande, rustikt, mustigt och elegant – det franska köket bjuder på tidlösa klassiker.
Fira nyår med finess! Tidningen Buffés nyårsmeny börjar med fördrinkens läskande negroni sour, fortsätter igenom en trerättersmeny till sena timmens vickning för att ta slut vid nyårsdagens brunchmeny som bland annat bjuder på crème brûlée french toast.
För mer tips! Se alla våra nyårsrecept.
Negroni sour är en variant på den klassiska cocktailen negroni med en sötsyrlig twist och ett fluffigt skum av äggvita. Den är inspirerad av både negroni och klassiska sour-drinkar som whiskey sour.
Den italienska tilltugget arancini är friterade risbollar med ett krispig yttre och en krämig fyllning av risotto. Här har risotton inspirerats av den klassiska rätten cacio e pepe med parmesan och svartpeppar.
En frasig våffla med parmesanost som smaksättning är perfekt att servera som tilltugg till drinken tillsammans med valfri rom, krämig smetana och gräslök på toppen.
Färgstark och fräsch förrätt där rå, tunt skivad tonfisk toppas med filéer av syrlig grapefrukt, färsk jalapeño och smakrik sojadressing. En enkel men elegant rätt som imponerar på gästerna!
En imponerande och elegant rätt värdig en festmåltid! Ugnsbakad torskrygg med en len smörsås smaksatt med färska ostron serveras med ris som steks krispigt och syrlig gurksallad.
Budino betyder pudding på italienska och är en italiensk dessert med en sammetslen konsistens och djup chokladsmak. Servera med vispad grädde smaksatt med espresso för en lyxig dessert!
Pizza på baguette? Ja, du läste rätt! Toppa en baguette med krämig ricotta, karamelliserad lök, smulad chèvre och knapriga valnötter och grädda i ugnen tills osten smält. Ringla över honung och njut!
Baguettepizza är precis som det låter – pizza på en baguette. Här har vi toppat vår ”pizza” med tomatsås, mozzarella, pepperoni och jalapeño. Perfekt som mellis, snacks, lättare lunch eller varför inte vickning.
Denna perfekta brunchrätt består av ugnsbakade croissanter fyllda med ost, skinka och senap som toppas med everything-krydda, en populär kryddblandning på bagels i USA.
Crème brûlée + french toast = sant! En lyxig frukost eller helgbrunch där french toast toppas med strösocker som bränns av till en karamelliserad, knäckig yta likt crème brûlée. Servera med en kompott på björnbär och vispad grädde.
Värmande, rustikt, mustigt och elegant – det franska köket bjuder på tidlösa klassiker.
Har det börjat sina på kontot? Här hittar du billiga och goda recept som räddar middagen!
Glassbomb, frozen cheesecake och granité – vi listar 10 svalkade, frysta efterrätter!
Vi listar våra bästa frysta drinkar, från frozen daiquiri till margarita.