Bild laddas
Alkoholfritt

Bubbliga drinktips till nyår

Nyårsafton är lika med bubbel, och det är precis vad vi bjuder på här! Dessa lyxiga drinkar är för dig som vill ha ett gott och alkoholfritt alternativ till nyårsfesten. Välj ett gott mousserande alkoholfritt vin att blanda med och nyårsdrinken är fixad.
Törstig? Se fler festliga drinkrecept utan alkohol.

 • Sorbet med prosecco

  18
  2
  Sorbet med prosecco är en så kallad float och ett enkelt sätt att servera en festlig drink och dessert i ett! Lägg bara en kula sorbet i coupeglas och toppa med mousserande vin.
  Sorbet med prosecco
 • Fläderdrink med bubbel och timjan

  28
  0
  Den här friska drinken är perfekt att smutta på i väntan på middagen. Hemligheten bakom den aromatiska smaken i fläderdrinken är att låta några kvistar timjan ge karaktär åt sockerlagen.
  Fläderdrink med bubbel och timjan
 • Sparkling rhubarb

  154
  0
  Ett charmigt drinkrecept på Sparkling rhubarb som passar bra att servera som fördrink vid festliga tillfällen. Drinken är fruktig och syrlig med rabarbersaft, citronjuice och alkoholfritt mousserande vin.
  Sparkling rhubarb
 • Krämig hallonmimosa

  34
  3
  Har du tröttnat på vanlig mimosa? Testa en ny rosa variant – krämig hallonmimosa. Drinken är frisk och fruktig, och blir härligt uppfriskande med mousserande vin.
  Krämig hallonmimosa
 • Grapefruktdrink med bubbel och ingefära

  19
  4
  Den här drinken kommer att imponera på dina gäster. Grapefrukt och ingefära är två smaker som lyfter varandra, och bubblet sätter fart på smaklökarna. Du behöver inte använda champagne, utan ett torrt mousserande vin fungerar alldeles utmärkt.
  Grapefruktdrink med bubbel och ingefära
 • Clementincocktail med rosmarin

  26
  1
  En bubblig och sötsyrlig drink som passar utmärkt till nyår. En kvist rosmarin i clementincocktailen är ett oväntat roligt inslag som ger god smak. Det går lika bra att göra drinken på ett alkoholfritt mousserande.
  Clementincocktail med rosmarin

Mer gott till fest...

Nyårsskål utan alkohol

Nyårsskål utan alkohol

Alkoholfria drycker och drinktips till såväl nyårsmeny som till nyårsfest.
Bild laddas
Gott i glaset

Vinterns drinkar!

Gott i glasen utan alkohol. Här bjuder vi på några riktiga törstsläckare.
Bild laddas