Vegetarisk nyårsmeny
Tycker du också det är svårt att komma på en vegomeny som känns lyxig när det vankas fest? Hamnar du i oxfiléträsket varje nyårsafton? Här kommer den ultimata skrytmenyn, signerad kocken Paul Svensson och Fotografiska museets restaurang.
Tips: alla våra vegetariska recept.
3-rätters vegomeny
En komplett meny inför nyårsfirandet utan kött. Dela denna goda måltid och fira in det nya året med människor du tycker om!
Förrätt – snyggaste rödbetan
Fänkålsfrön och srirachadressing, redan här är du väl intresserad? Det här är rödbetor med getost – deluxeversionen. Om du använder rödbetsblasten blir rätten hundra gånger finare.
Huvudrätt - Helstekt purjolök!
Ja, man kan faktiskt ha en grönsak som huvudråvara istället för kött eller fisk! Det bevisar den här rätten med råge. Helstekt får purkolöken nytt liv. Med massor med smörig brynt hollandaisesås över blir den ju inte direkt sämre.
Dessert - Glass på gurka med dillvanilj
Gurksorbet med dillglass? Say what? Låt grönsaker och örter ta plats i desserten och bli förvånad över hur bra de passar in!
Artiklar Visar 1567 stycken
Tilltugg till champagnen
Med dessa munsbitar, tilltugg och snittar får festen en glittrig start.
10 enkla och snabba snittar till nyår
Nyårssnittarna som gör att du får massa tid över till annat.
Grönt nytt år!
Mingla in det nya året med våra läckra och fräscha veganska snittar och tilltugg.
Tidningen Buffés nyårsmeny
Duka upp till trerätters på nyår – från fördrink till dessert och recept för vickning och brunch.
Ät mer grönt med färska vegoprodukter
Se recept med falafelbollar, grönsaksbullar, sojakorv och sojafärs.