Tidningen Buffés nyårsmeny
Signerad kocken Joel Åhlin. Inspireras av ett antal magiska recept perfekta till nyår.
Tycker du också det är svårt att komma på en vegomeny som känns lyxig när det vankas fest? Hamnar du i oxfiléträsket varje nyårsafton? Här kommer den ultimata skrytmenyn, signerad kocken Paul Svensson och Fotografiska museets restaurang.
Tips: alla våra vegetariska recept.
En komplett meny inför nyårsfirandet utan kött. Dela denna goda måltid och fira in det nya året med människor du tycker om!
Fänkålsfrön och srirachadressing, redan här är du väl intresserad? Det här är rödbetor med getost – deluxeversionen. Om du använder rödbetsblasten blir rätten hundra gånger finare.
Ja, man kan faktiskt ha en grönsak som huvudråvara istället för kött eller fisk! Det bevisar den här rätten med råge. Helstekt får purkolöken nytt liv. Med massor med smörig brynt hollandaisesås över blir den ju inte direkt sämre.
Gurksorbet med dillglass? Say what? Låt grönsaker och örter ta plats i desserten och bli förvånad över hur bra de passar in!
Signerad kocken Joel Åhlin. Inspireras av ett antal magiska recept perfekta till nyår.
Mingla in det nya året med våra läckra och fräscha veganska snittar och tilltugg.
Med dessa munsbitar, tilltugg och snittar får festen en glittrig start.
Nyårssnittarna som gör att du får massa tid över till annat.
Se recept med falafelbollar, grönsaksbullar, sojakorv och sojafärs.