Ta vara på dina kycklingrester
Vi har samlat recepten som tar tillvara på kycklingresterna!
Snart är det påsk! Då vill vi ju gärna träffa nära och kära. Ett sätt att göra det är att ses ute med all påskmat. Här tipsar vi om maten som är perfekt att ta med sig ut och käka.
Tips! Här hittar du alla recept på påskmat.
Något som passar oerhört bra att ta med sig ut till påskbordet är något så ovanligt som en äggfocaccia. Förbered den hemma, vira in den i en handduk och ut med er.
Nämn en bättre rätt att äta ute än en paj med rökt lax och rädisor. Okej, ja det kanske finns en uppsjö av andra rätter som lämpar sig bättre. Men nu gör vi det bästa vi kan för att få ihop den här påsken.
Eller om du hellre föredrar flarniga grejer så kan vi varmt rekommendera smördegsflarn med najadlax.
Ingen påsk utan gubbröra. Eller hur? Bre på valfri macka och njut. Vi lovar, det kommer smaka ännu godare utomhus.
Om ni känner er våghalsiga så kan ni dra fram grillen och slänga på lite grön sparris som ni toppar med ägg- och örtvinägrett.
Till alla brödälskare där ute: Gör er själva en tjänst och smaka detta överjordiskt goda bröd med gräslök och lagrad ost.
En annan rätt som är enkel att förbereda och sedan ta med ut till grillen är dessa rara små lammkotletter med getostkräm.
Paj är ett måste så vi vill tipsa om ytterligare en variant - nämligen denna.
Om du tycker att fransk potatissallad är god inomhus så kommer den ju att smaka ännu bättre utomhus. För det vet man ju: allt smakar ljuvligt ute i det fria. Detta kommer ge er vårkänslor!
Det här är ingen vanlig cheesecake, det är en SKAGENCHEESECAKE. Den är så god att den får smaklökarna att krulla sig. Glad påsk!
Vi har samlat recepten som tar tillvara på kycklingresterna!
Är du en av dem som tycker om att bjuda på traditionellt påskbord? Då kanske du letar efter recept på gubbröra. Här reder vi ut vanliga frågor och listar några favoritrecept.
Botanisera bland våra mest välbesökta sillrecept och hitta din favorit till högtiderna!
Om du är team smörgåstårta kommer du att älska dom här små raringarna.
Påskmat på spanskt vis! Kocken Lukas Moderato dukar upp en påskmeny med rötter i det spanska köket. Det blir allt från lammstek, musslor och kikärtsgryta till saftig glutenfri mandelkaka.