Skagencheesecake är perfekt till årets alla högtider: vare sig det är midsommar, jul eller påsk. Med en kavringbotten och fyllning av skagenröra gjord på crème fraiche, räkor, pepparrot, citron och dill blir den en magisk, matig cheesecake att servera på buffébordet.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2019
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och färskost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Snezana
12/19/2020En mycket uppskattad omtyckt av hela familijen har gjort den två ggr hitills kommer göras flera ggr till enkel att röra ihopa allt 😁❤️❤️❤️
Josefin
6/25/2020Så god! Succé på midsommar 😍 Kommer absolut göra den igen!
Annika
6/19/2020Inget vidare recept alldeles för lös smet, fungerade inget vidare med lätt creme fraiche, tillsätt gelatin om ni vill att den ska hålla ihop bättre