Den här blommande pajen med ricotta kommer garanterat att imponera – särskilt om du inte berättar hur enkel den är att göra! Grönsaksrosorna gör du helt enkelt genom att hyvla och rulla ihop tunna skivor av zucchini och morot. Vi tog genvägen över färdig pajdeg, men det går lika bra att göra egen.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2018
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut den färdiga pajdegen mot en hemmagjord glutenfri pajdeg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Peter
2020-05-13Jättegod, men jag fattar inte hur pajen skulle kunna räcka till åtta personer.
Redaktionen ICAse
2020-05-14Hej Peter! Vad kul att höra att du tyckte om pajen och tack för att du tog upp antalet portioner. Det ska såklart vara 8 som bufféportioner. Vi har nu uppdaterat receptet med det. Tack för att du använder våra recept! Hälsningar Elina
Malin
2020-05-01God
Teresa
2020-04-03😋mmmm❣️