Gubbröra med senap

4
0
Gubbröra med senap

Klassikern gubbröra görs på kokta ägg och ansjovis och är ett måste på buffébordet till påsk och jul. Prova vår gubbröra med dijonsenap, grovkornig senap, dill och gräslök. Till skillnad från många andra recept så är denna gubbröra utan potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Gubbröra med senap

Ingredienser

4-6
8 ägg
2 schalottenlökar
200 g ansjovis
1 dl grovhackad dill
1 dl finskuren gräslök
1 1/2 msk dijonsenap
1 msk grovkornig skånsk senap
1 msk honung
2 dl neutral matolja
1 krm salt

Till servering

hårt tunnbröd

För alla

Innehåller ägg.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.



Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer