Gubbröra med senap

2
0
Gubbröra med senap

Klassikern gubbröra görs på kokta ägg och ansjovis och är ett måste på buffébordet till påsk och jul. Prova vår gubbröra med dijonsenap, grovkornig senap, dill och gräslök. Till skillnad från många andra recept så är denna gubbröra utan potatis.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Gubbröra med senap

Ingredienser

4-6
8
ägg
2
schalottenlökar
200 g
ansjovis
1 dl
grovhackad dill
1 dl
finskuren gräslök
1.5 msk
dijonsenap
1 msk
grovkornig skånsk senap
1 msk
honung
2 dl
neutral matolja
1 krm
salt

Till servering

hårt tunnbröd

För alla

Innehåller ägg.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.



Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept