Basilikabiff
4.8Världens godaste

Basilikabiff har en utsökt smak av basilika, delikat parmesanost och utskuren biff. Biffen är relativt lätt att göra och passar utmärkt både till vardagsmiddagen och när man bjuder in gäster.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stHar blivit en standardrätt hos oss. Lätt att laga. Passar både till bjudning och en helgmiddag i familjen. Alla tycker om den. Vi har haft den på matsedeln i över fem år.
Evamaria
Kanongod rätt som passar fint på buffén.
Sofia
Underbar bjudrätt. Smakar proffsigt trots att det är lätt att laga. Perfekt vid student, födelsedagsfester eller andra tillfällen med många gäster.
Anna
jag ger det en femma både i enkelhet och smak, perfekt bjudrätt till många. ps. blev av med tidningen hade svårt att finna receptet via internet ica då jag glömt receptnamnet, sökte på nötkött,rostbiff basilika parmesan och pesto utan resultat, vill gärna ha tips hur man söker enkelt.
Birgitta
Mycket gott! servera gärna med färskpotatissallad med rucola...smaskens!
Jonas
kanongott tyckte vi alla på nyår när vi gjorde detta recept på oxfilé istället.
Kristina
Lysande gott, men inte en femma väl? Pga sin enkelhet kanske en femma kan vara på sin plats.
Per