Baka dina egna fluffigt sötsega marshmallows! Dessa är vackert rosa och har smak av hallon. Extra mumsiga blir de doppade i choklad. Goda att äta som de är eller att toppa glassen med. Men se upp – det här är godis på riktigt och inget annat.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2015
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Klara
2022-12-21Jättegott recept! Men huuuur ska man göra för att det inte ska fastna på bakplåtspappret? Pudra pappret med florsocker och potatismjöl först?
Maria
2019-01-04Tittat på lite andra recept, där är det vatten i?
Redaktionen ICAse
2019-01-04Hej Maria! Det kan så vara, men inte i detta receptet. Hälsningar Michelle
Maria
2019-01-04Vispade 8 minuter, tills smeten satt i en seg klump runt visparna och själva vispen började lukta bränt. Ska bli spännande att försöka få ut allt ur bunken :)