Grönare vardag? Klicka för recept med minst en
tredjedel frukt & grönt!

 • Recept

  Bjud in till brunch!

  På brunchen bjuder man ofta på smårätter, pannkakor, goda juicer och efterrätter. Men det härliga med brunchen är att den kan se ut lite hur som helst! Välj och vraka bland våra brunchrecept, och bjud över släkt och vänner på brunchmys till helgen.

  Brunch
 • Recept

  Avrunda veckan med söndagsmiddag

  Söndagen är en perfekt dag att samla vänner och familj till en stor härlig middag som får ta sin tid. En härlig gryta, saftig söndagsstek eller ugnsbakad lax passar perfekt. Och självklart, pricken över i:et en läcker dessert som avslutning. Här hittar du tips och inspiration!

  Söndagsmiddag
 • Recept

  Kanelbullar

  Kanelbullar är ett av våra mest älskade bakverk och de är lika uppskattade hos stora som små. Och det är inte så konstigt, för vem kan stå emot en nygräddad, varm och doftande kanelbulle? Fira kanelbullens dag den 4 oktober med hemmagjorda kanelbullar!

  Kanelbullar
 • Recept

  Gryta

  Gryta är varm och trivsam mat som passar till många tillfällen. Det är smart bjudmat när ni är många, och blir det något över är det perfekt som matlåda. Från gräddiga kycklinggrytor till heta chiligrytor − här är våra recept på grytor.

  Gryta
 • Recept

  Äppelpaj

  Vad vore hösten utan äppelpaj? Plocka svenska äpplen och hitta din favorit bland våra goda recept på äppelkaka och äppelpaj. Bara att börja baka!

  Äppelpaj
Måltid
Typ av Huvudrätt
Typ av Efterrätt
Allergianpassat
Recept från
Tillagningstid
Dölj filter
Visa fler recept Till toppen