Grönare vardag? Klicka för recept med minst en
tredjedel frukt & grönt!

 • Recept

  Kanelbullar

  Kanelbullar är ett av våra mest älskade bakverk och de är lika uppskattade hos stora som små. Och det är inte så konstigt, för vem kan stå emot en nygräddad, varm och doftande kanelbulle? Fira kanelbullens dag den 4 oktober med hemmagjorda kanelbullar!

  Kanelbullar
 • Recept

  Gryta

  Gryta är varm och trivsam mat som passar till många tillfällen. Det är smart bjudmat när ni är många, och blir det något över är det perfekt som matlåda. Från gräddiga kycklinggrytor till heta chiligrytor − här är våra recept på grytor.

  Gryta
 • Recept

  Soppa

  Soppa är god, lättlagad och ofta billig mat som passar både som förrätt och som huvudrätt. Här hittar du goda recept på många olika sorters soppor.

  Soppor
 • Recept

  Äppelpaj

  Vad vore hösten utan äppelpaj? Plocka svenska äpplen och hitta din favorit bland våra goda recept på äppelkaka och äppelpaj. Bara att börja baka!

  Äppelpaj
 • Recept

  Laga kyckling i ugn

  Kyckling i ugn är en storfavorit när du vill bjuda på en smarrig middag. Eftersom kycklingen ofta lagas i långpanna eller lergryta, mättar det många munnar. Här hittar du några av våra mest uppskattade kycklingrecept för ugnen.

  Kyckling i ugn
Måltid
Typ av Huvudrätt
Typ av Efterrätt
Allergianpassat
Recept från
Tillagningstid
Dölj filter
Visa fler recept Till toppen