Grönare vardag? Klicka för recept med minst en
tredjedel frukt & grönt!

 • Recept

  Påskens alla goda recept

  Påsken närmar sig och det är en stor mathelg för många. Här hittar du recept på allt från ägg, sill och lax till kyckling, lamm och pajer. Självklart bjuds du även på söta avslut som påsktårta, våriga desserter och smarrigt påskgodis.

  Påskrecept
 • Recept

  Påskiga tårtor

  En gul påsktårta blir en solglimt på bordet vare sig solen kikar fram till påsk eller ej. Påsktårtor kommer i många former − påskcheesecake, mandeltårta, eller chokladtårta. Välj din favorit bland våra recept på tårtor till påsken!

  Påsktårta
 • Recept

  Goda lammrecept till påsk

  Lammstek är en klassisk påskrätt. Men det går att göra mycket på lamm som blir gott till påsk! Hitta nya och gamla favoriter bland våra recept på påsklamm av olika slag.

  Påsklamm
 • Recept

  Bjud på smältande desserter i påsk!

  En spännande dessert blir det perfekta avslutet på påskmiddan! Här finns inspiration och recept för dig som vill bjuda på en läcker dessert men inte lägga allt för mycket tid på att förbereda den.

  Glassdesserter
 • Recept

  Mumsiga ägg

  Nu till påsken äter vi ägg i alla tänkbara former: ägghalvor med olika röror på, i gubbröror, tårtor, pajer och omeletter. Här hittar du alla våra recept med ägg.

  Ägg
 • Recept

  Godaste påskgodiset

  Fyll påskäggen med hemlagat påskgodis i år. Här hittar du recept på söta marsipanfigurer, tryffelägg med limesmak, nougatägg med hackad mandel och mycket annat gott! Glad påsk!

  Påskgodis
 • Recept

  Mumsiga sillar av alla de slag

  Sill är den lilla inlagda fisken som hör högtiderna till. Visst blir man sugen på nya kryddor till klassikerna ibland? Inlagd sill, senapssill, currysill och pepparrotssill – här hittar du alla våra goda sillrecept.

  Sill
Måltid
Typ av Huvudrätt
Typ av Efterrätt
Allergianpassat
Recept från
Tillagningstid
Dölj filter
Visa fler recept Till toppen