Grönare vardag? Klicka för recept med minst en
tredjedel frukt & grönt!

 • Recept

  Påskens alla goda recept

  Påsken närmar sig och det är en stor mathelg för många. Här hittar du recept på allt från ägg, sill och lax till kyckling, lamm och pajer. Självklart bjuds du även på söta avslut som påsktårta, våriga desserter och smarrigt påskgodis.

  Påskrecept
 • Recept

  Godaste påskgodiset

  Fyll påskäggen med hemlagat påskgodis i år. Här hittar du recept på söta marsipanfigurer, tryffelägg med limesmak, nougatägg med hackad mandel och mycket annat gott! Glad påsk!

  Påskgodis
 • Recept

  Favoriter med kyckling

  Kyckling är en riktig middagsräddare. Här hittar du goda kycklingrecept för alla smaker. Från snabblagat till favoriter som indisk kycklinggryta. Laga gärna med ICAs egna varor – bra och prisvärda produkter som passar varje dag. Prova på!

  Kyckling
 • Recept

  Godaste lammrecepten

  Bjud på saftig lammstek i ljummen sallad, lammkorv eller lammspett med goda tillbehör. Lamm är ett kött som verkligen kan varieras, och att det smakar kofta är bara en myt! Här hittar du massor av goda recept på lamm.

  Lamm
 • Recept

  Fisk

  Fisk är inte bara nyttigt − det kan vara en riktig njutning med en krämig sås till. Vare sig du vill laga fisken i ugn, i folie, göra en mustig fiskgryta eller kanske en krämig fisksoppa − här hittar du många recept på olika fisksorter som utmanar smaklökarna och breddar repertoaren.

  Fisk
 • Recept

  Bjud på smältande desserter i påsk!

  En spännande dessert blir det perfekta avslutet på påskmiddan! Här finns inspiration och recept för dig som vill bjuda på en läcker dessert men inte lägga allt för mycket tid på att förbereda den.

  Glassdesserter
Måltid
Typ av Huvudrätt
Typ av Efterrätt
Allergianpassat
Recept från
Tillagningstid
Dölj filter
Visa fler recept Till toppen