Grönare vardag? Klicka för recept med minst en
tredjedel frukt & grönt!

 • Recept

  Halloween

  Buuu! Den 31 oktober är det halloween, en tradition som firas stort i USA. Även i Sverige börjar halloween att bli en stor högtid och stora som små klär ut sig till spöken och annat kusligt. Här har vi dukat upp med våra allra rysligaste halloweenrecept.

  Halloween
 • Recept

  Chiligryta

  Chiligryta är en kryddstark gryta som kan göras på flera olika sätt. En äkta Texas chili är ett riktigt långkok som görs på högrev. Till vardags kanske det passar bättre med chili con carne, den görs på köttfärs och blir klar betydligt snabbare.

  Chiligryta
 • Recept

  Äppelpaj

  Vad vore hösten utan äppelpaj? Plocka svenska äpplen och hitta din favorit bland våra goda recept på äppelkaka och äppelpaj. Bara att börja baka!

  Äppelpaj
 • Recept

  Soppa

  Soppa är god, lättlagad och ofta billig mat som passar både som förrätt och som huvudrätt. Här hittar du goda recept på många olika sorters soppor.

  Soppor
 • Recept

  Bjud in till brunch!

  På brunchen bjuder man ofta på smårätter, pannkakor, goda juicer och efterrätter. Men det härliga med brunchen är att den kan se ut lite hur som helst! Välj och vraka bland våra brunchrecept, och bjud över släkt och vänner på brunchmys till helgen.

  Brunch
Måltid
Typ av Huvudrätt
Typ av Efterrätt
Allergianpassat
Recept från
Tillagningstid
Dölj filter
Visa fler recept Till toppen