Färgglada rotfruktschips

10
6
Färgglada rotfruktschips

Ett nyttigt och färggrant alternativ till chips får du genom dessa färgglada chips, gjorda på morötter, rödbetor och palsternacka. Enkelt att torka på en plåt i ugnen, och en given succé för både vuxna och barn.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2012

Färgglada rotfruktschips

Ingredienser

1 sats
2
morötter
2
rödbetor (gärna polkabetor)
2
palsternackor
1 msk
olja
-
flingsalt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Sofie

2020-02-12

Måste de ätas direkt?

Redaktionen ICAse

2020-02-14

Hej Sofie! Nej de går att spara och äta vid ett senare tillfälle, bara de förvaras torrt och luftigt. Hälsningar Ulrika

Carin

2017-03-06

Äter inte chips i vanligt fall, men den här kommer jag definit att testa !

Ninnie

2017-01-30

Låter gött, ska testa detta snart! Äter annars aldrig chips.

Testa liknande recept