Färgglada rotfruktschips

8
6
Färgglada rotfruktschips

Ett nyttigt och färggrant alternativ till chips får du genom dessa färgglada chips, gjorda på morötter, rödbetor och palsternacka. Enkelt att torka på en plåt i ugnen, och en given succé för både vuxna och barn.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2012

Färgglada rotfruktschips

Ingredienser

1 sats
2
morötter
2
rödbetor (gärna polkabetor)
2
palsternackor
1 msk
olja
-
flingsalt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Sofie

2/12/2020

Måste de ätas direkt?

Redaktionen ICAse

2/14/2020

Hej Sofie! Nej de går att spara och äta vid ett senare tillfälle, bara de förvaras torrt och luftigt. Hälsningar Ulrika

Carin

3/6/2017

Äter inte chips i vanligt fall, men den här kommer jag definit att testa !

Ninnie

1/30/2017

Låter gött, ska testa detta snart! Äter annars aldrig chips.

Testa liknande recept