Pizza med pumpakräm och pecorino

3
0
Pizza med pumpakräm och pecorino

Flatbread, pizza eller tarte flambée – den goda favoriten har många namn. Här toppar vi den lakto-vegetariska pizzan med pumpakräm och riven pecorino. Servera som förrätt, snack eller varmrätt.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Pizza med pumpakräm och pecorino

Ingredienser

4 portioner
1
hel pumpa à ca 700 g (gärna butternut)
50 g
smör
1 tsk
vinäger
1/2 tsk
salt
ca 400 g
pizzadeg (gärna surdeg)
100 g
riven pecorinoost

För alla

Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzadeg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.

Gör så här

Tips

Rosta pumpakärnorna med olja och salt. Gott som snacks eller salladstopping.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1810 KJ / 432 kCal
Fett 23 g
Salt 2 g
Kolhydrater 42 g
Protein 15 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept