Pizza med pumpakräm och pecorino

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
0
Pizza med pumpakräm och pecorino

Flatbread, pizza eller tarte flambée – den goda favoriten har många namn. Här toppar vi den lakto-vegetariska pizzan med pumpakräm och riven pecorino. Servera som förrätt, snack eller varmrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Pizza med pumpakräm och pecorino

Ingredienser

4 portioner
1   hel pumpa à ca 700 g (gärna butternut)
50 g  smör
1 tsk  vinäger
1/2 tsk  salt
ca 400 g  pizzadeg (gärna surdeg)
100 g  riven pecorinoost

För alla

Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzadeg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.

Gör så här

Tips

Rosta pumpakärnorna med olja och salt. Gott som snacks eller salladstopping.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1810 KJ / 432 kCal
Fett23 g
Salt2 g
Kolhydrater42 g
Protein15 g

Testa liknande recept

Stekt pumpa med aprikoser, pumpakärnor och pecorino
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pumpamarmelad med lime och vanilj
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatispizza med pecorino och svamp
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsbakad hel pumpa
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumpabullar med äpple
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumpakräm med kokos och sesam
Betyg 2.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga