Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Tomat i tetra – en riktig hjälte när saldot närmar sig noll! Samtidigt en rejäl vitaminboost såväl som smakhöjare till pasta, kyckling, kött- och vegobullar. Det bästa? En burk räcker riktigt långt. Här är 5 billiga sätt att äta den på!

Många märkvärdiga kryddor? Du behöver inte alla! Smaksätt med några väl utvalda favoriter så sparar du en slant.

5 tomatiga recept

 • Italiensk tomatsås

  Inget slår en italiensk tomatsås med spaghetti i all sin enkelhet. Smaksätt sina krossade tomater med lite tomatpuré lök och basilika, krydda med salt och peppar. Klart! Boun appetito!

  - Italiensk tomatsås

 • Korvstroganoff

  Den här klassiska husmanskosten är inte bara god och billig, den är också supersnabb att göra! Strimla korven, skiva löken och stek. Häll i dina passerade tomater och kryddorna, sedan är den klar att äta!

  - Korvstroganoff

 • Linssoppa

  Linser är billigt och en klok ingrediens ur ett miljö- och klimatperspektiv. Här blandar du dem med krossade tomater och kryddar med timjan, basilika och paprikapulver. Gott och billigt!

  - Linssoppa

 • Enchiladas

  Till denna festliga texmexrätt blandas passerade tomater med köttfärssås, som du sedan fyller i härliga tortillarullar och gratinerar i ugnen. Något till fredagsmyset kanske?

  - Enchiladas

 • Mild fiskgryta

  Här har vi en färggrann och mild men ändå smakrik gryta, där paprika, tomat och vitlök står för basen. Men glöm inte grädden! Den är hemligheten för att få till krämigheten.

  - Mild fiskgryta

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer