En äggrätt från Tunisien där äggen pocheras i en smakrik tomatsås. Karamelliserad lök, paprika, väldoftande saffran och spiskummin puttrar ihop med tomat och på slutet knäcks äggen i och får sjuda i såsen. Strö över koriander och mynta och avnjut med surdegsbaguette och ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
47 2016
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd ris eller glutenfri couscous. Använd glutenfritt bröd.
ICAs matkasse i samarbete med Tove Nilsson.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sven-erik
2023-01-31Molto bene
Fredrik
2022-11-23Asgott! Ni andra som klagat måste ju ha f***at upp receptet rejält 😂
Anna
2022-05-16Inget vi kommer göra om. Tyckte inte om smakerna. Brukar aldrig slänga resterna men det här åkte i komposten.