Italienarnas favoritsås! Riv lök, vitlök, morot och selleri fint och koka ihop med krossade tomater och kryddor. Servera till pasta eller använd som bas i andra maträtter.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergod tomatsås men jag föredrar att mixa krossade tomaterna så att det blir en mer slät sås, bara ett tips...
Jonnie
2023-02-18På första raden fattas selleri som också ska rivas
Sasan
2022-10-31Hej Sasan! (Stjälk)sellerin finns med på både ingredienslistan och i Gör så här- texten. 😊 Det står "Skala lök, vitlök och morot. Riv fint tillsammans med sellerin, gärna i en matberedare." Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-11-01Detta är mitt absoluta favoritrecept! Bästa grunden till tomatsås, gratänger, soppor & så enkel att göra superstor sats & ha i frysen.
Cecilia
2022-10-15