Sugen på god lakto-vegetarisk mat? Gör halloumi i ugn med smakrik ratatouille av tomat och aubergine och servera tillsammans med ett gott bröd. Passa på att göra dubbel sats så att det räcker till veckans matlådor!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2021
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri ost.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Rebecca
2022-04-15Supergott och enkelt att laga! Tips är att sätta ugnen på grillfunktionen och ganska hög värme, då får halloumin fin färg efter ca 10 min utan att man behöver steka den innan
Andreas
2021-12-16Gott men det blir bättre att steka osten istället för att behöva köra den i ugnen. Då går det dessutom lite snabbare
Tina
2021-08-17Jättegott! Lade till en zucchini också för att få mer av rätten och grönsaker och anpassade måtten till kryddorna med det.