Lyckas med dina rårakor!
Matskola
Så här får du dem extra frasiga. Och massa recepttips såklart!
Krisp!
Får det lov att vara en lyxig råraka med löjrom? Kanske rårakor i våffeljärn? Eller varför inte rårakor till förrätt, stekta i miniformat? Oavsett vad du är ute efter har vi receptet för dig!
Så lyckas du med frasiga rårakor.
Här listar vi våra godaste recept på rårakor så som rödbetsråraka och rårakor i våffeljärn.

Gör rårakor med lök och servera som en lättare måltid med dessa ljuvligt goda tillbehör: ostkräm, stekt svamp, rostade hasselnötter, granatäpple och persilja. Frasiga rårakor är alltid en god idé!

Rårakor är en klassiker som passar till både vardag och fest, här gör vi dem i liten storlek till och med smak av palsternacka, och serverar vid festliga tillfällen med löjrom, pepparrotskräm, krispigt äpple och frisk dill.

Den mångsidiga favoriten råraka kan göras på många olika sätt! Här gör vi halloumirårakor med sötpotatis och serverar som en lättare måltid med goda gröna tillbehör: avokado, jalapeño och koriander.

Rårakor är en lyxig men enkel rätt som passar perfekt både som förrätt eller enklare varmrätt. Råriven potatis steks till tunna krispiga potatispannkakor i olja och smör. Toppa rårakan med löjrom, finhackad rödlök, syrlig gräddfil och gräslök.

Att göra raggmunkar i våffeljärn är hur smart som helst! Gör bara vanliga klassiska raggmunkar med riven potatis men tillaga dem i våffeljärnet istället för stekpanna så håller de ihop fint och får en jämn och gyllene stekyta.

Rårakor är en klassiker som passar i alla lägen, men lägger du till rårivna rödbetor i smeten får du en jordigare och lite sötare smak som passar strålande med ädelost och nötter. Servera dessa rödbetsrårakor som rejäl förrätt eller mellanrätt.

Rårakor med en gyllene indisk currytwist som serveras med en underbart god och krispig sallad med smak av koriander, paprika och rödlök. Servera med den heta yoghurtsåsen.

Ett enkelt recept på gyllenbruna rårakor. Du gör plättarna av potatis, ägg, mjöl och salt. Servera de tjusiga rårakorna med stekt fläsk och lingonsylt!

För att lyxa till det lite så kan du servera dina rårakor tillsammans med härliga och festliga tillbehör som stenbitsrom, dill, crème fraiche och rödlöksringar.

Ett charmigt recept på rårakor med vårig kräftstjärtsallad som är en modern landskapsrätt från Östergötland. Du gör rårakorna av bland annat potatis, ägg, kräftor, äpple, ost och dill. Passar bra att servera till förrätt.
Matskola
Så här får du dem extra frasiga. Och massa recepttips såklart!
Adventsmys
Goda recept på dryck, sött och salt som passar utmärkt till adventsmyset.
Sött & gott
Här har vi samlat efterrätterna som passar utmärkt att servera efter kräftskivan!
Gott slut!
Sätt ihop din meny till nyårsafton, från förrätt till dessert.
Hälsosamt nyår!
Imponera på gästerna med denna nyttiga och lyxiga nyårsmeny!
Julgodis
Saffransknäck, kolor, trillingnöt och fudge. Här listar vi våra godaste sötsaker till jul.
Detta visste du inte om lutfisk, recept och tips på tillbehör.
Halloween
Vi visar hur du gör oerhört obehagliga korvfingrar till årets läskigaste högtid.
Hembakat
Låt säsongens citrusfrukter ta fikastunden till nya höjder.