Rårakor med festliga tillbehör

Betyg 3.4 av 5.
31 personer har röstat
1
Rårakor med festliga tillbehör

För att lyxa till det lite så kan du servera dina rårakor tillsammans med härliga och festliga tillbehör som stenbitsrom, dill, crème fraiche och rödlöksringar.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Rårakor med festliga tillbehör

Ingredienser

4 portioner
6 - 7   potatisar
1/2 - 1 tsk  salt
1 krm  nymalen svartpeppar
1 msk  olivolja
1 - 2   burkar stenbitsrom (à 100 g)
1 dl  crème fraiche
1   liten rödlök
dillkvistar

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
31 personer har röstat

Kommentar

Fantastiskt gott, och lättlagar. Serverade med skivad rökt lax till och en sallad. Så uppskattat.

Catharina

2021-02-08

Testa liknande recept

Romägg
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Västkustsill
Betyg 4.7 av 5.
44 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Avokado- och räkröra
Betyg 3.3 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stjärnsnittar
Betyg 2.5 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fjällröding med dill- och romsås
Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax- och romtårta
Betyg 4 av 5.
73 personer har röstat
Över 60 min att tillaga