Rårakor med festliga tillbehör

Betyg 3.4 av 5.
31 personer har röstat
1
Rårakor med festliga tillbehör

För att lyxa till det lite så kan du servera dina rårakor tillsammans med härliga och festliga tillbehör som stenbitsrom, dill, crème fraiche och rödlöksringar.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Rårakor med festliga tillbehör

Ingredienser

4 portioner
6 - 7 potatisar
1/2 - 1 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
1 msk olivolja
1 - 2 burkar stenbitsrom (à 100 g)
1 dl crème fraiche
1 liten rödlök
dillkvistar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
31 personer har röstat

Kommentar

Fantastiskt gott, och lättlagar. Serverade med skivad rökt lax till och en sallad. Så uppskattat.

Catharina

2021-02-08

Testa liknande recept

Romägg
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lax med örtgrönt täcke
Betyg 2.8 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Västkustsill
Betyg 4.7 av 5.
44 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sallad med blå kongopotatis och blåmusslor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Romröra
Betyg 2.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krustad med mandelpotatis och Västerbotten
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga