Ett enkelt recept på gyllenbruna rårakor. Du gör plättarna av potatis, ägg, mjöl och salt. Servera de tjusiga rårakorna med stekt fläsk och lingonsylt!
Ingredienser
4 portioner
1 kg potatis (fast sort)
4 ägg
2 msk vetemjöl
1 tsk salt
smör till stekning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.7 av 5.
161161 personer har röstat
37 st
Kommentarer
Detta är fransk rårakor.
Raggmunk görs med riven potatis som är i pannkakssmet. Det är skillnaden.
Eva-britt
2023-04-13
Detta är raggmunk, inte rårakor!
Karina
2023-03-31
Det är visst rårakor! Lärt mig laga på det här viset av min mamma som är född 1923👍De blir toppen goda🥰
Lisbeth
Kommentarer
Detta är fransk rårakor. Raggmunk görs med riven potatis som är i pannkakssmet. Det är skillnaden.
Eva-britt
2023-04-13Detta är raggmunk, inte rårakor!
Karina
2023-03-31Det är visst rårakor! Lärt mig laga på det här viset av min mamma som är född 1923👍De blir toppen goda🥰 Lisbeth
Lisbeth
2022-11-12