Bild laddas
Advent

Glöggmingel - enkla tilltugg

Fixa enkla och goda tilltugg till glöggminglet. Vi tipsar om goda och fräscha toppings som passar perfekt på ett gott knäckebröd.

Enkla tilltugg till glögg

Snacks med goda toppings att bjuda på till julfikat.

 1. 1. Fikon och ädelost i en ljuv kombination

  0
  0
  Fikon blir underbart goda när de får gotta till sig i ugnen tillsammans med lite honung, flingsalt och rosmarin. Servera ugnsbakade fikon tillsammans med ädelost på delikatessknäcke för ljuvliga små munsbitar som passar utmärkt till glögg.
  Delikatessknäcke med ädelost och ugnsbakat fikon
 2. 2. Smakrik russinchutney och cheddar

  0
  0
  På jakt efter nåt trevligt att bjuda på till advent? Vi tipsar om kanelknäcke toppat med en smakrik, hemlagad chutney och en god cheddarost. Russinchutney med äpple, lök, vitlök, chili och sötmandel är smakrik och ett trevligt inslag på glöggfikat.
  Kanelknäcke med cheddar och russin- & mandelchutney
 3. 3. Lyxigt med löjrom

  2
  0
  Lyxigt goda snittar till alla festliga tillfällen! Toppa sesam gourmetknäcke med gräddfil, löjrom och finstrimlad gräslök. Superenkelt och snabbt att svänga ihop. Om du har svårt att få tag i löjrom går det även bra med stenbitsrom.
  Sesam gourmetknäcke med löjrom, gräddfil och gräslök
 4. 4. Ädelost och glöggkokt lök

  2
  0
  Glöggkokt lök är superenkelt att laga och ett lyxigt tillbehör att plocka fram när det är dags för glöggmingel. Servera gärna tillsammans med ädelost och müsli gourmetknäcke eller gör färdiga snittar i önskad storlek.
  Gourmetknäcke med ädelost och glöggkokt lök
 5. 5. Inte så söta pepparkakssnittar

  3
  1
  Ett mindre sött alternativ till pepparkakor med ädelost är de här smarriga snittarna gjorda på pepparkaksknäcke. Toppa med en röra av syrligt äpple, ädelost, crème fraiche och rostade mandelspån.
  Kanelknäcke med syrlig ost – och äppelröra