Ett smördegsflarn som är lika enkelt att göra som det är tjusigt och gott! Perfekt som snittar till glöggfesten eller middagsbjudningen. Smördegen toppas med ricotta, päron, ädelost, grönkål och valnötter.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2018
Kommentarer
Veronica
12/30/2020En succé på förra årets julmingel. I år blir det försnack till nyårsmiddag.
Johanna
12/5/2019Skulle den här gå att göra klart dagen innan och sedan värma upp i ugn precis innan servering? Eller finns det risk att smördegen blir "soggig"?
Redaktionen ICAse
12/6/2019Hej Johanna! Det går att göra flarnen dagen innan och värma upp i ugn, inte i mikro. Men smördegen kommer inte bli lika frasig. Vi rekomenderar att du lagar dem samma dag, de går att äta både ljummna och kalla om man så vill. Hälsningar Ulrika
Lena
11/27/2019Ska den här vara varm när den serveras?
Redaktionen ICAse
11/27/2019Hej Lena! Den är godast att servera varm eller ljummen, men går även bra att äta kall. Hälsningar Ulrika