Smördegsflarn med ricotta, päron och ädelost

Ett smördegsflarn som är lika enkelt att göra som det är tjusigt och gott! Perfekt som snittar till glöggfesten eller middagsbjudningen. Smördegen toppas med ricotta, päron, ädelost, grönkål och valnötter.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Ingredienser
6-8 portioner
1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g)
125 g ricottaost
1 fast päron t ex Conference
100 g ädelost
ca 50 g skuren grönkål
1/2 msk olivolja
1 dl grovhackade valnötter
1 msk flytande honung
Gör så här
00:15:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1452 KJ / 347 kCal
Fett25 g
Salt0.6 g
Kolhydrater22 g
Protein9 g
Kommentarer
Kan man förbereda dessa dagen innan?
Lisa
2024-12-23Hej Lisa! Tyvärr kan man inte det. :( Dom blir blöta och tråkiga då. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-12-23”Onödigt god”!!!
Björn
2024-02-08Jättegod förrätt som uppskattades av alla!
Charlotte
2023-12-11