Knäckebrödssnittar med pistage och fikon

0
0
Knäckebrödssnittar med pistage och fikon

Nötsmöret av mandel och pistagenötter gör att dessa snittar som görs på knäckebröd blir en återkommande favorit. Toppa knäckebrödet med färska fikon och krämig balsamvinäger.

Knäckebrödssnittar med pistage och fikon

Ingredienser

30 st
150 g hel skållad mandel
70 g skalade pistagenötter
3 krm salt
2 msk rapsolja
4 färska fikon
30 bitar av knäckebröd (ca 4x4 cm)
1 1/2 msk crema di balsamico
1/2 kruka körvel eller persilja

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Näringsvärdet är beräknat per styck.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 336 KJ / 80 kCal
Fett 5 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 7 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden