Fikonflarn med ädelost

4
0
Fikonflarn med ädelost

Fikon och ädelost är som bekant en oslagbar kombo! Ett smarrigt smördegsflarn som snitt till glöggminglet eller julafton gör du enkelt med färdig smördeg, fikonmarmelad och ädelost. Toppa med färska fikon och hasselnötter.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Fikonflarn med ädelost

Ingredienser

8-10
250 g
smördeg
1 dl
fikonmarmelad
4
färska fikon
140 g
gräddädelost
0.5 dl
grovhackade hasselnötter

För alla

Kontrollera noga innehållet i smördegen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1074 KJ / 257 kCal
Fett 17 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 20 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept