Fikonflarn med ädelost

Betyg 5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fikonflarn med ädelost

Fikon och ädelost är som bekant en oslagbar kombo! Ett smarrigt smördegsflarn som snitt till glöggminglet eller julafton gör du enkelt med färdig smördeg, fikonmarmelad och ädelost. Toppa med färska fikon och hasselnötter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Fikonflarn med ädelost

Ingredienser

8-10 portioner
250 g smördeg
1 dl fikonmarmelad
4 färska fikon
140 g gräddädelost
1/2 dl grovhackade hasselnötter

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1074 KJ / 257 kCal
Fett17 g
Salt0.5 g
Kolhydrater20 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Prästostsnurror med fikon
Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
No bake cheesecake med apelsin, fikon och nötter
Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smördegspizza med chèvre och färska fikon
Betyg 3.7 av 5.77 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pintxos
Betyg 2.5 av 5.183 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Osttallrik med fikon- och glöggmarmelad
Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ljumma chèvrerutor med fikon och rosmarin
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad