Smördegssnittar med ansjovis och karamelliserad lök

0
0
Smördegssnittar med ansjovis och karamelliserad lök

Smördegssnittar som passar bra till mingel eller plockmat vid fest. Snittarna av smördegen toppas med ansjovis och karamelliserad lök och blir som allra godast när de serveras direkt när du lagt ihop dem.

Skriv ut
Smördegssnittar med ansjovis och karamelliserad lök

Ingredienser

35 st
3 gula lökar
25 g smör
salt
svartpeppar
250 g färsk smördeg
2 dl crème fraiche (34 %)
1 förp ansjovis (à 100 g)
1 kruka dill

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, smördeg och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt smör, smördeg och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Näringsvärdet är beräknat per snitt.




Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 252 KJ / 60 kCal
Fett 5 g
Salt 0.3 g
Kolhydrater 4 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept