Toast med fikon, ricotta och pinjenötter

Festliga snittar! Rostad surdegsbaguette med krämig ricottaost toppas med klyftor av fikon och pinjenötter. Ringla över honung innan servering och bjudningen kan börja.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021

Ingredienser
6-8 portioner
1/2 surdegsbaguette (à ca 250 g)
4 fikon
1 förp ricottaost (à 250 g)
1/2 dl rostade pinjenötter
flytande honung
flingsalt
svartpeppar
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt gott & nästa gång kommer jag att riva ner lite apelsinskal i ricottan så det blir lite mer sting!
Cecilia
2022-12-20Mycket gott och enkelt!
Christina
2022-01-03