Toast med fikon, ricotta och pinjenötter

5
2
Toast med fikon, ricotta och pinjenötter

Festliga snittar! Rostad surdegsbaguette med krämig ricottaost toppas med klyftor av fikon och pinjenötter. Ringla över honung innan servering och bjudningen kan börja.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021

Toast med fikon, ricotta och pinjenötter

Ingredienser

6-8 portioner
1/2 surdegsbaguette (à ca 250 g)
4 fikon
1 förp ricottaost (à 250 g)
1/2 dl rostade pinjenötter
flytande honung
flingsalt
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Cecilia

2022-12-20

Väldigt gott & nästa gång kommer jag att riva ner lite apelsinskal i ricottan så det blir lite mer sting!

Christina

2022-01-03

Mycket gott och enkelt!